Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

MISTERIS DE GOIG


Bartolome murillo-anunciacion

1. L’encarnació del Fill de Déu
L’àngel li digué: No tinguis por, Maria. Déu t’ha concedit la seva gràcia. Tindràs un fill i li posaràs el nom de Jesús... Maria va dir: Sóc l’esclava del Senyor: que es compleixin en mi les teves paraules. I l’àngel es va retirar. (Cf. Lc 1, 26-38)




Visitación de Rafael

2. Maria visita la seva cosina Elisabet
Quan Elisabet sentí la salutació de Maria, l’infant va saltar dins les seves entranyes, i Elisabet quedà plena de l’Esperit Sant. I cridà amb totes les forces: Ets beneïda entre totes les dones i és beneït el fruit de les teves  entranyes!... Feliç tu que has cregut: allò que el Senyor t’ha anunciat es complirà! (Cf. Lc 1, 39-45)




Jose Campeche y Jordan - La Natividad - Google Art Project

3. El naixement de Jesús a Betlem
L’àngel digué als pastors: No tingueu por. Us anuncio una bona nova que portarà a tot el poble una gran alegria: avui, a la ciutat de David, us ha nascut un salvador, que és el Messies, el Senyor. (Cf. Lc 2, 1-19)



Philippe de Champaigne - Presentación de Cristo en el templo

4. La presentació de Jesús al temple
Simeó prengué l’Infant en braços i beneí Déu dient: Ara, Senyor, deixa que el teu servent se’n vagi en pau, com li havies promès... Simeó va beneir-los i digué a Maria, la seva mare: Aquest infant serà motiu que a Israel molts caiguin i molts d’altres s’aixequin; serà una senyera combatuda, i a tu mateixa una espasa et traspassarà l’ànima. (Cf. Lc 2, 22-35)


William Holman Hunt - The Finding of the Saviour in the Temple

5. Jesús perdut i trobat al temple
Al cap de tres dies el van trobar al temple, assegut entre els mestres de la Llei En veure’l allà, la seva mare li digué: Fill meu, per què t’has portat així amb nosaltres? El teu pare i jo et buscàvem amb ànsia. Ell els respongué: Per què em buscàveu? No sabíeu que jo havia d’estar a casa del meu Pare? (Cf. Lc 2, 41-52)


ORACIÓ:

(Conclusió)
Concediu, Senyor Déu, als vostres servents que frueixin de salut perpètua en l’ànima i en el cos; i per la gloriosa intercessió de la benaurada sempre Verge Maria, siguin ara alliberats de tristesa, i gaudeixin després l’alegria eterna del cel. Us ho demanem per Crist, Senyor nostre. Amén.

(Ara el Rosari, en sí, ja ha acabat.)


Durant el mes d'octubre, mes del rosari, per prescripció del Papa Lleó XIII, s'afegeixen les Lletanies Lauretanes.. (Per més informació)