Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

CONSAGRACIÓ A LA SAGRADA FAMÍLIA

Sagrada Família - Escultura de l'Església de Sant Mateu de Columbus (Ohio), Foto de Nheyob, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons
Oh Jesús, Redemptor nostre amabilíssim, que, venint a il·luminar el món amb la doctrina i l'exemple, volguéreu passar la major part de la vostra vida humil i subjecte a Maria i a Josep en la pobre casa de Nazaret, santificant aquella família que havia d'ésser l'exemple de totes les famílies cristianes; acolliu benignament la nostra, que ara es dedica i consagra a vós. Protegiu-la, guardeu-la i imprimiu en ella el vostre sant temor, la pau y la concòrdia de la caritat cristiana; a fi de que conformant-se amb el diví model de la vostra família, tota ella, sense exclusió, aconsegueixi la benaurança eterna.

Maria, Mare amorosa de Jesús i Mare nostra, amb la vostra pietosa intercessió feu que Jesús accepti aquest humil oferiment, i aconseguiu-nos les seves gràcies i benediccions.

Oh Sant Josep, custodi castíssim de Jesús i de Maria, ajudeu-nos amb les vostres súpliques en totes les necessitats espirituals i temporals; a fi que amb Maria i amb vós beneïm eternament al nostre diví Redemptor Jesús. Amén.