Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

SANT ROSARI

INICI

Pel Senyal + de la santa Creu, dels nostres + enemics, deslliureu-nos, Senyor, + Déu nostre. En nom del Pare, i del Fill, + i de l'Esperit Sant. Amén.

V. Obriu-me els llavis, Senyor.
R. I proclamaré la vostra lloança.
V. Glòria al Pare i al Fill i a l'Esperit Sant.
R. Així com era al principi, ara i sempre, i pels segles dels segles. Amén.

OFERIMENT:

Senyor Déu nostre, dirigiu i encamineu tots els nostres pensaments, paraules i obres a major honra i glòria vostra. I vós, Verge Santíssima, obtingueu-nos del vostre Fill que amb tota atenció i devoció puguem dir el vostre Santíssim Rosari, el qual us oferim per l'exaltació de la santa Fe catòlica, per les nostres necessitats espirituals i temporals, i pel bé i sufragi dels vius i difunts que siguin més del vostre grat i de la nostra principal obligació.

Els misteris que s'han de contemplar en el dia d'avui són:

ORACIÓ:

(Conclusió)

Concediu, Senyor Déu, als vostres servents que frueixin de salut perpètua en l’ànima i en el cos; i per la gloriosa intercessió de la benaurada sempre Verge Maria, siguin ara alliberats de tristesa, i gaudeixin després l’alegria eterna del cel. Us ho demanem per Crist, Senyor nostre. Amén.

(Ara el Rosari, en sí, ja ha acabat.)


Durant el mes d'octubre, mes del rosari, per prescripció del Papa Lleó XIII, s'afegeixen les Lletanies Lauretanes. Per més informació.

Si es vol homenatjar més a la Mare de Déu es pot acabar amb una Salve, precedida d'aquesta pregària:

Infinites gràcies us donem sobirana princesa per tots els favors que rebem de la vostra generosa mà. Vulgueu sempre tenir-nos sota la vostra protecció i empar i ara per més obligar-vos us saludem amb una Salve.