Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

MISTERIS DE GLÒRIA


Rottenhammer Resurrection of Christ



1. La resurrecció del Fill de Déu
Els àngels els digueren: Per què busqueu entre els morts aquell qui viu? No és aquí: ha ressuscitat. Recordeu què us va dir quan encara era a Galilea. Elles van recordar les paraules de Jesús. Llavors se’n tornaren del sepulcre i van anunciar tot això als Onze i als altres. (Cf. Lc 24, 1-9)






Benvenuto Tisi da Garofalo - Ascension of Christ - WGA08474

2. L’ascensió de Jesús al Cel
Jesús els digué: «Quan l’Esperit Sant vindrà damunt vostre, rebreu una força que us farà testimonis meus a Jerusalem, a tot Judea, a Samaria i fins a l’extrem de la terra. Quan hagué dit això, es va enlairar davant d’ells; un núvol se l’endugué, i el deixaren de veure». (Cf. Ac 1, 8-11)



Tycjan Cud zesłania Ducha Świętego

3. La vinguda de l’Esperit Sant
La diada de la Pentecosta, els deixebles es trobaven reunits tots junts. Llavors se’ls van aparèixer unes llengües com de foc, que es distribuïen i es posaven sobre cada un d’ells. Tots van quedar plens de l’Esperit Sant. (Cf. Hech 2, 1-6)





4. L’assumpció de Maria al Cel
Aleshores es va obrir el temple de Déu que hi ha al cel. Llavors aparegué una dona que tenia el sol per vestit, amb la lluna sota els peus, i duia al cap una corona de dotze estrelles. (Cf. Ap. 11, 19–12, 1-10)





Nicolás Rodríguez Juárez - La Coronación de la Virgen

5. La coronació de Maria com a reina i senyora de cels i terra
Entra la princesa tota radiant, el seu vestit és de brocats d’or. Guarnida amb brodats és conduïda al rei: l’acompanya el seguici de donzelles amigues. Conduïdes entre cants de festa, entren al palau del rei. (Cf. Sal 45, 14-16)


ORACIÓ:

(Conclusió)
Concediu, Senyor Déu, als vostres servents que frueixin de salut perpètua en l’ànima i en el cos; i per la gloriosa intercessió de la benaurada sempre Verge Maria, siguin ara alliberats de tristesa, i gaudeixin després l’alegria eterna del cel. Us ho demanem per Crist, Senyor nostre. Amén.

(Ara el Rosari, en sí, ja ha acabat.)


Durant el mes d'octubre, mes del rosari, per prescripció del Papa Lleó XIII, s'afegeixen les Lletanies Lauretanes.. (Per més informació)